Solarspecials. Dat zijn we, dat leveren we.


Wij zijn Solarspecials: uw partner in duurzame energieoplossingen. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het realiseren van zonnecarports, exact zoals u deze wenst. Van hout- tot staalconstructies en van enkele tot dubbele carports: u vraagt, wij leveren. Als een ervaren, dynamisch bedrijf vol expertise streven we er voortdurend naar om grenzen te verleggen en ongeëvenaarde oplossingen te bieden. Onze toegewijde teamleden zetten zich in voor het leveren van hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Dat is de kracht van Solarspecials.

Custom design mogelijk

Montage door ervaren medewerkers

Van vergunningen tot in werk stelling

Een breed scala aan mogelijkheden

Wat ons onderscheidt, is onze geheel eigen wijze van het ontwikkelen van modulaire carports. We begrijpen dat de zakelijke markt unieke behoeften heeft, daarom bieden we verschillende uitvoeringen aan die aan specifieke klanteisen voldoen. Zo bieden we u de keuze tussen verschillende bouwmaterialen, verschillende soorten daken, verschillende groottes en verschillende extra's. Onze modulaire oplossingen zorgen ervoor dat uw zonnecarport perfect aansluit bij uw bedrijf en energiebehoeften.

Bent u klaar om de kracht van de zon te benutten met onze state-of-the-art zonnecarports? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw duurzame ambities waar te maken!

De mogelijkheden ontdekken voor uw project?

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Meer inspiratie ontvangen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragenU ontvangt hem direct via de mail.

Bekijk de bouw van onze allereerste zonnecarport!

Afspraak op locatie

Benieuwd of een zonnecarport bij u op locatie past? Maak vrijblijvend een afspraak voor een scan bij u op locatie.