Laadpalen

Met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen is het essentieel om laadinfrastructuur te bieden die betrouwbaar en efficiënt is. Graag voorzien wij uw parkeerplaats of terrein daarom ook van laadpalen. De stroom die wordt opgewekt door uw zonnecarport kan zo gebruikt worden voor het opladen van de auto’s of fietsen die onder uw zonnecarport geparkeerd staan. Zo profiteert u maximaal van uw opgewekte stroom. Onze laadpalen voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en bieden een duurzame oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen. Bovendien zijn onze laadpalen gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Ze zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en kunnen bestand zijn tegen ruwe weersomstandigheden. Daarnaast worden ze geleverd met uitstekende garantie- en servicevoorwaarden om klanten een zorgeloze ervaring te bieden.

Echte specialisten nodig voor uw project?

Bij Solarspecials hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van innovatieve zonnecarports die niet alleen duurzame energie opwekken, maar ook parkeercomfort bieden. En daar houden de voordelen niet op. We sommen wat mogelijke voordelen van onze zonnecarports graag voor u op:

▪ Het ontzien van kostbare (landbouw)grond, waardoor ze een win-winsituatie creëren voor bedrijven en het milieu. ▪ Haalbare toepassing voor verduurzamingsplicht MKB (energielabel C). ▪ Een duurzame uitstraling aan de voorkant van uw bedrijf. ▪ Door huidige netcongestie biedt een zonnecarport i.c.m. laadstructuur extra mogelijkheden. ▪ Groot voordeel voor toenemende elektrificatie in zakelijke panden en E-mobility. ▪ Oplossing voor panden met minimaal dakoppervlak. ▪ En meer!

Meer te weten komen over de voordelen van onze zonnecarports? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een zonnecarport op maat!

Rubin bellen 0547-745160