Voor fietsen

Voorzie uw parkeerplaats van zonnepanelen! Onze zonnecarports voor fietsen bieden een duurzame en stijlvolle oplossing voor het beschermen en opladen van uw elektrische fietsen. Onze carports met zonnepanelen bieden een overkapping voor uw parkeerplaats wekken tegelijkertijd energie op door middel van het zonnepanelen dak. We hebben zowel houten (Woodline) als stalen (Steelline) varianten beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en behoeften past. Daarnaast heeft u de keuze tussen een stalen dak of een dak van transparante zonnepanelen, waarmee u niet alleen uw fietsen beschermt, maar ook groene energie opwekt. Bovendien kunt u kiezen tussen een schuin dak of een Y-vormig dak, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Ook het formaat van de carport is ook volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen. Of u nu slechts enkele fietsen onder de carport wilt plaatsen of een hele fietsenstalling wilt creëren, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Tot slot bieden we een reeks aanvullende opties om uw carport met zonnepanelen volledig aan te passen aan uw wensen. U kunt kiezen voor laadpalen, een hemelwaterafvoersysteem, verlichtingen een accusysteem voor energieopslag. Met onze zonnecarports voor fietsen bent u verzekerd van een hoogwaardige, duurzame en op maat gemaakte oplossing om uw fietsen te beschermen en groene energie op te wekken.

Personaliseer uw modulaire carport

We begrijpen dat duurzaamheid niet beperkt moet blijven tot auto's, daarom bieden wij ook zorgvuldig ontworpen carports voor fietsen aan. Deze carports bieden niet alleen bescherming voor uw elektrische tweewielers, maar genereren ook energie uit de kracht van de zon.

  • Materialen op maat

Onze zonnecarports voor fietsen zijn verkrijgbaar in zowel houten als stalen varianten, zodat u kunt kiezen welk materiaal het beste past bij uw stijl en omgeving. Ook kunt u kiezen tussen een stalen dak of een dak bedekt met bifacial zonnepanelen.

  • Aanpasbaar naar uw wensen

Wij begrijpen dat de behoeften van elke klant uniek zijn. Daarom bieden we maatwerk op het gebied van grootte en vorm. Of u nu enkele fietsen wilt beschermen of een hele fietsenstalling nodig heeft, wij passen ons aan. U kunt kiezen tussen een schuin dak of een elegant Y-vormig ontwerp om uw carport perfect te laten aansluiten bij uw omgeving.

  • Extra opties voor comfort en gemak

Wij bieden extra opties zoals laadpalen voor elektrische fietsen, geïntegreerde hemelwaterafvoer, een efficiënt accusysteem en sfeervolle verlichtingsopties om uw carport voor fietsen nog functioneler te maken.

Carport met zonnepanelen voor fietsen

Echte specialisten nodig voor uw project?

Bij Solarspecials hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van innovatieve zonnecarports die niet alleen duurzame energie opwekken, maar ook parkeercomfort bieden. En daar houden de voordelen niet op. We sommen wat mogelijke voordelen van onze zonnecarports graag voor u op:

▪ Het ontzien van kostbare (landbouw)grond, waardoor ze een win-winsituatie creëren voor bedrijven en het milieu. ▪ Haalbare toepassing voor verduurzamingsplicht MKB (energielabel C). ▪ Een duurzame uitstraling aan de voorkant van uw bedrijf. ▪ Door huidige netcongestie biedt een zonnecarport i.c.m. laadstructuur extra mogelijkheden. ▪ Groot voordeel voor toenemende elektrificatie in zakelijke panden en E-mobility. ▪ Oplossing voor panden met minimaal dakoppervlak. ▪ En meer!

Meer te weten komen over de voordelen van onze zonnecarports? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een zonnecarport op maat!

Rubin bellen 0547-745160