Carports met zonnepanelen

Voor auto's

Bescherm uw auto en benut tegelijkertijd de kracht van de zon. Onze zonnepanelen carports combineren functionaliteit, duurzaamheid en maatwerk én bieden overkapping voor uw parkeerplaats. Ons assortiment omvat twee varianten: de Woodline en de Steelline. De Woodline is gemaakt van hoogwaardig hout en biedt een natuurlijke uitstraling die perfect past bij elke omgeving. De Steelline daarentegen is vervaardigd uit sterk staal en geeft een moderne uitstraling aan uw buitenruimte. Beide varianten zijn verkrijgbaar met een stalen dak of dak van transparante zonnepanelen, waarmee de zonnestralen worden omgezet in bruikbare energie. Daarnaast bieden wij u de keuze tussen een schuin dak of een Y-vormig dak. Zo kunt u zelf de look en feel van de carport bepalen. Ook kunnen de afmetingen van de carport naar wens worden aangepast. Zo kunt u kiezen voor enkele en dubbele carports in de afmetingen die u wenst. Om het gebruiksgemak te vergroten, bieden wij ten slotte verschillende extra opties voor uw carport met zonnepanelen aan. Denk hierbij aan laadpalen, hemelwaterafvoer, verlichting en een accusysteem/batterij. Onze zonnecarports bieden een brede keuze aan mogelijkheden en zijn de perfecte investering voor wie veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Voor fietsen

Voorzie uw parkeerplaats van zonnepanelen! Onze zonnecarports voor fietsen bieden een duurzame en stijlvolle oplossing voor het beschermen en opladen van uw elektrische fietsen. Onze carports met zonnepanelen bieden een overkapping voor uw parkeerplaats wekken tegelijkertijd energie op door middel van het zonnepanelen dak. We hebben zowel houten (Woodline) als stalen (Steelline) varianten beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en behoeften past. Daarnaast heeft u de keuze tussen een stalen dak of een dak van transparante zonnepanelen, waarmee u niet alleen uw fietsen beschermt, maar ook groene energie opwekt. Bovendien kunt u kiezen tussen een schuin dak of een Y-vormig dak, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Ook het formaat van de carport is ook volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen. Of u nu slechts enkele fietsen onder de carport wilt plaatsen of een hele fietsenstalling wilt creëren, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Tot slot bieden we een reeks aanvullende opties om uw carport met zonnepanelen volledig aan te passen aan uw wensen. U kunt kiezen voor laadpalen, een hemelwaterafvoersysteem, verlichtingen een accusysteem voor energieopslag. Met onze zonnecarports voor fietsen bent u verzekerd van een hoogwaardige, duurzame en op maat gemaakte oplossing om uw fietsen te beschermen en groene energie op te wekken.

Laadpalen

Met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen is het essentieel om laadinfrastructuur te bieden die betrouwbaar en efficiënt is. Graag voorzien wij uw parkeerplaats of terrein daarom ook van laadpalen. De stroom die wordt opgewekt door uw zonnecarport kan zo gebruikt worden voor het opladen van de auto’s of fietsen die onder uw zonnecarport geparkeerd staan. Zo profiteert u maximaal van uw opgewekte stroom. Onze laadpalen voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en bieden een duurzame oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen. Bovendien zijn onze laadpalen gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Ze zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en kunnen bestand zijn tegen ruwe weersomstandigheden. Daarnaast worden ze geleverd met uitstekende garantie- en servicevoorwaarden om klanten een zorgeloze ervaring te bieden.

Custom design mogelijk

Montage door ervaren medewerkers

Van vergunningen tot in werk stelling

Brochure aanvragen

Meer inspiratie ontvangen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragenU ontvangt hem direct via de mail.

Onze modellen


Ontdek onze uitgebreide collectie zonnecarports, bestaande uit twee prachtige modellen: Woodline en Steelline. Beide modellen bieden verschillende dakopties, waaronder een enkel schuin dak, een dubbel schuin dak en een dubbel dak met een Y-vorm. Bij het kiezen van uw zonnecarport heeft u volledige vrijheid om het materiaal van het dak aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en esthetische behoeften. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook verschillende extra's aan, zoals laadpalen voor elektrische voertuigen en zelfs een geavanceerd accusysteem. Meer te weten komen over onze verschillende modellen? Bekijk de pagina over onze modellen of bezoek de pagina's van Woodline en Steelline.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een zonnecarport op maat!

Rubin bellen 0547-745160