Voor auto's

Bescherm uw auto en benut tegelijkertijd de kracht van de zon. Onze zonnepanelen carports combineren functionaliteit, duurzaamheid en maatwerk én bieden overkapping voor uw parkeerplaats. Ons assortiment omvat twee varianten: de Woodline en de Steelline. De Woodline is gemaakt van hoogwaardig hout en biedt een natuurlijke uitstraling die perfect past bij elke omgeving. De Steelline daarentegen is vervaardigd uit sterk staal en geeft een moderne uitstraling aan uw buitenruimte. Beide varianten zijn verkrijgbaar met een stalen dak of dak van transparante zonnepanelen, waarmee de zonnestralen worden omgezet in bruikbare energie.

Daarnaast bieden wij u de keuze tussen een schuin dak of een Y-vormig dak. Zo kunt u zelf de look en feel van de carport bepalen. Ook kunnen de afmetingen van de carport naar wens worden aangepast. Zo kunt u kiezen voor enkele en dubbele carports in de afmetingen die u wenst.

Om het gebruiksgemak te vergroten, bieden wij ten slotte verschillende extra opties voor uw carport met zonnepanelen aan. Denk hierbij aan laadpalen, hemelwaterafvoer, verlichting en een accusysteem/batterij.

Onze zonnecarports bieden een brede keuze aan mogelijkheden en zijn de perfecte investering voor wie veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Zonnecarport voor auto's

Personaliseer uw modulaire carport

Uw wens is ons doel. Graag vertellen we u uitgebreid over onze personalisatiemogelijkheden.

  • Van hout tot staal

Met de keuze tussen houten en stalen varianten, bieden we de flexibiliteit om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ook heeft u de optie om te kiezen tussen een stalen dak of een dak bedekt met bifacial zonnepanelen. Met deze slimme keuzes kunt u groene energie opwekken terwijl u uw voertuigen beschermt tegen alle weersomstandigheden.

  • Maatwerk naar uw wensen

Bij Solarspecials begrijpen we dat elke klant unieke eisen heeft. Daarom bieden we volledige flexibiliteit in de grootte en vorm van uw zonnecarport. Of u nu enkele of tientallen auto's wilt beschermen, wij maken het mogelijk. Kies tussen een schuin dak of een elegant Y-vormig ontwerp om perfect te passen bij uw omgeving.**

  • Extra opties voor optimaal comfort

Om uw ervaring nog verder te verbeteren, bieden we verschillende optionele functies, waaronder laadpalen voor elektrische voertuigen, geïntegreerde hemelwaterafvoer, een efficiënt accusysteem en sfeervolle verlichtingsopties.

Echte specialisten nodig voor uw project?

Bij Solarspecials hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van innovatieve zonnecarports die niet alleen duurzame energie opwekken, maar ook parkeercomfort bieden. En daar houden de voordelen niet op. We sommen wat mogelijke voordelen van onze zonnecarports graag voor u op:

▪ Het ontzien van kostbare (landbouw)grond, waardoor ze een win-winsituatie creëren voor bedrijven en het milieu. ▪ Haalbare toepassing voor verduurzamingsplicht MKB (energielabel C). ▪ Een duurzame uitstraling aan de voorkant van uw bedrijf. ▪ Door huidige netcongestie biedt een zonnecarport i.c.m. laadstructuur extra mogelijkheden. ▪ Groot voordeel voor toenemende elektrificatie in zakelijke panden en E-mobility. ▪ Oplossing voor panden met minimaal dakoppervlak. ▪ En meer!

Meer te weten komen over de voordelen van onze zonnecarports? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een zonnecarport op maat!

Rubin bellen 0547-745160